Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Sömnbristerna

Förbandslådorna ligger beredda
under sängarna
det blåser upp till
storm i drömmarna

**

Vi steriliserar, desinficerar
klär vår sömn med skyddsbeklädnad
sekunderna innan jag somnar
vågar aldrig ta slut

**

Som rosenknopparnas brister
förskönar vi sömnlösheten
vi kramar kudden hårdare
väntar på tabletternas upplösningstillstånd




Fri vers av J P VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-11-30 13:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja att vi kan vara vakna, eller bara somna utan förklaring, detta vi jobbar med... En rikligt snygg blid i orden du gav här... Stark igenkänning för många jag tror...
2019-10-11

    ej medlem längre
Kraftig känsla och stor igenkänning.
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP