Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meddelande


Till Er alla

Jag ligger lågt för tillfället.
Men jag har inte lämnat er.
Jag finns kvar.




Bunden vers av Algotezza VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-30 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP