Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt glitter?

Står Jorden på världsarvslistan?

Är den rödlistad?

Är allt som inte koms ihåg bortglömt?

Är minnen svall
från konkretismen
under hänelsehorisonten?

(eller gammalt glitter ur svunna ljusfloder?)




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2018-11-30 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP