Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

renskriva

du tror jag är rädd för dig
men jag är rädd för vad du säger att du känner för mig
jag är rädd för vad jag känner kring vad du säger att du känner för mig

inget nummer på min lista
delar lina
splittar piller
delar kista

ser förbi alla andra
kollar bara på dig
tar medvetet på mig en kall jacka för att du ska hålla om mig
du håller mig varm
som ingen annan

första gången någon någonsin orkat vänta på mig
första gången som någon sagt,
jag bryr mig inte hur långt tid det tar jag vill bara lära känna dig

vi är som två halvor av ett symmetriskt ansikte




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-30 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans