Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pedofilen

Det här är inte lätt
Du trodde säkert du gjorde rätt
Hon var ju bara ett barn
Som du lindade som ett garn
Hon förstod aldrig vad du ville göra
Hur du hela hennes liv skulle förstöra
Hon var en del i ditt perversa spel
Sen hon blev aldrig mer hel
Hon var så fin och ren
Då hon skulle ta i din gren
Ditt förbannade svin
Med ditt hemska flin
Varje gång hon gråta
Kommer dig aldrig förlåta
Du är bara så jävla körd
Även om du tydligen inte var störd
Men detta är ett stort problem
Du borde inte finnas i detta system




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 131 gånger
Publicerad 2018-11-30 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde