Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen TROvärdig bok som passar dig? Skriv din egen...


LIVets TROn


Jag tror på Gud

Jag tror inte på Gud

Samma sak

Exakt samma sak

En tro-oavsett

Val att tro på Gud

Val att ej tro på Gud

Två sätt att se på saken

Har ingen betydelse

Har all betydelse

Är ingen skillnad

Är all skillnad

Jag känner o vet livet som genomsyrar allt

Jag väljer att uppleva allt som är

Jag känner o vet kärleken

Jag tror på LIVET

ALLT ÄR liv














Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-30 20:50



Bookmark and Share


    Max Poisé
Intressant tes.
Att vara ateist är ju lika stor tro som den religiösa motsatsen. Att inte tro är väl agnostiskt. Utmärkta frågeställningar här Maria du fria!
2018-12-01

  AiA Maria den fria
Hemma i mig själv-tankar jag kraft från ”mitt träd”.
Naturligt flöde -ta emot-ge ut -utan en tanke på vad eller vem som har eller är rätt respekt fel
Jag delar med glädje det ljus o den kärlek som finns i överflöd till alla o envar. Jag vet att jag bara kan behålla det jag ger vidare.
Kristusenergin tex är en del av allt- precis som vi är en del av allt -fria att dela o hela.
Vi är vägen-sanningen o livet -fria att välja KÄRLEKENS väg...vägen kan tex vara att se det som förenar oss o bortse från det som splittrar...all respekt för allas olika val. I mig tacksamhet för att jag hittat hem-i mig.
Ödmjuk inför era delade ord
Från mitt hjärta-tack!

2018-12-01

  Kungskobran VIP
Du måste i första hand tro på dig själv annars kommer du ingenstans i livet.
Om en gud kan hjälpa dig med det
Alabonör.

2018-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Makalös bild!
2018-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Man väljer var man vill tillbringa evigheten. Det finns två alternativ. Förtappelsen eller himlen.
1984 valde jag himlen. Innan dess var jag på väg mot evig fördömelse.
För att jag var punkare? Nix. För att jag var kommunist? Nej då. Utan för att jag var en SYNDARE.
Allt är inte liv. Satan är andlig död. Han är verksam, men hans natur är andlig död. Den naturen bar jag själv i mitt väsen innan jag blev en ny skapelse i Kristus Jesus.
Det är nämligen JESUS det handlar om. Jesus, som alla nyandliga älskar att hata.
Det här kommer att bli motsagt av den falskeligen så kallade kunskapen (gnosticismen m m). Faktum är, att det är inte mitt problem.
Jag är bara en budbärare.
De orena fortsätter att orena sig och de rena fortsätter att rena sig, säger Bibeln.
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria