Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnsdagar


Det bästa med att fira namnsdagar
är att man slipper räkna dom




Övriga genrer (Kåseri) av Anders Nordlander VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-30 22:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Heter du Sune eller Malte?
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP