Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina "disconnections" Det är nog inte så allvarligt

Det känns som om jag flyger
Två meter över golvet
Mina ögon är som utkiksfönster
Och jag min kropp är bara kött

Det känns som en checkpoint
I samvaron som råder
Och allting som finns där
Är bara tillfälligheter

Jag har aldrig sett längre framåt
Jag vet inte hur framtiden ser ut
Men jag vet hur den känns
Jag anar hur den känns
Likt min faders trötta ögon




Fri vers (Fri form) av Xan
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-01 01:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=JAmCQZ8bwcQ

2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan