Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På repeat

Bara idag
Inte så - bara
Inte bara -
Om och om
igen,
På repeat
som du sa
svårt,
på repeat,
om och om
igen..
Som hacket
i skivan
löd dina ord
Inte mina...
Inte i min värld,
där om och
om igen
inte är så - bara
Där om och om igen
innebär möjligheten
att uppleva något
spännande,
på repeat....




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-01 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP