Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frosten


Frosten
lockade mig ut på ängen
Förbi maskrosens Venus
Alldeles för tunt klädd




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-01 09:51



Bookmark and Share


  Birk Andersson
försvinnande frost
solen målar
tillbaka gräset
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP