Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGON LEKTE GISSNINGSLEK

 

I nattens tystnad

besöker jag platser

 

markerade på

minnets karta

 

platser där du väntade

jag väntade dig

 

och ögon lekte

gissningslek

 

fingrar förstulet

sammanflätade

 

skrev svaren

med blindskrift

 

vår historia

från då till nu

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-01 18:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2018-12-04

  Fulbergarn
Text som minner mig om...
2018-12-03

  ULJO
Fina minnen i din briljanta text
2018-12-03

  Feliaxel VIP
Fint skaldat om minnen
2018-12-03

  Stanley Rydell
Vackert taktilt berättat på minnets karta. Sinnligt utan åthävor, subtilt!
2018-12-02

  AiA Maria den fria
Dina delade ord värmer hjärtat mitt o lyser upp ALLT
Tack!
2018-12-02

  Poeten Salvador VIP
Drömbild
2018-12-01

  Blomma-Stjärna VIP
din kärlek är vackert beskriven och skön att läsa om!
2018-12-01

  Niliboy
Visst! Mycket bra dikat om ögon-
Upplevelser å kärlek!
2018-12-01

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vad vackert skrivet! Kärleksfullt!
2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP