Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att landa i december/1

 

En helt ny december 

tar sina första steg

mot att växa i omfång

Inför människorna 

som styr och ställer 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-01 12:46



Bookmark and Share


  Gin83
December är för mig händelsernas månad
Det är då alla födelsedagar är
Och från dag ett ända fram till jul så är det veckovis firande
Jag landar i all den glädjen
Och det vackra i allt det visuella som vintern ger
Gillar när denna månad nämns
Tack för att du skildrar denna
Mycket bra alster

2018-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Det är svårt att landa i denna hårda månad.

Mycket fint och coolt foto!
2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP