Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orgasmens efterdyningar.


Djup röd

 

 

Bärs eteriskt av

kroppsvarmt

kärlekselixir

 

Som att bero,

grundas i

livmoderns

tillitsfulla famn

 

Djup röd mystik

i fulländad själsro

 

utsöndrande endorfiner




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-01 13:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och lugnet sprider sig...

Fint diktat
2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP