Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan känna av elden som brinner inom mig

Glöden och viljan att vilja leva lite till
Så när du kommer på ett litet besök är det självklart
att jag ställer upp om du vill
För elden inom mig gör att jag har det svårt för
att sitta stilla i sedvanlig stil
Så om du vill känna av min värme behöver du
bara säga till så kommer det att hända
För inte ska du behöva frysa, min älskade vän
Inte när vi två istället kan hålla på och mysa
och ha det hur trevligt som helst
För tätt intill varandra så behöver vi ingen päls
för att hålla oss varma och goa…

Jag kan känna av elden som brinner inom mig!

Ken Cassel
1/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger
Publicerad 2018-12-01 14:54



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, märkligt jag har värme i lägenheten men just nu iskalla fingrar mest på högra; allt tycks fylla av mer is samtidigt som tiden springer på...

2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel