Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra försvinnande fotspår

Nu
Tomheten svider i ögat
På ökenstigarna
dansar bladen
från dina blodröda rosor
Med dammet
i våra försvinnande fotspår




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-01 18:14



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Mycket förgås, men minnet
söker håller kvar det betydande.

2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP