Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTATS KAOS

Jag söker förtvivlat i mitt inre
de skapande makternas liv
krafternas skapande verksamhet
inuti hjärtas djup.

Mina ord min sång,
himlens ljuskraft
säger mig
genom mitt huvuds tanke
hur världen, människan
talar sjunger, tänker.

Jordens tyngdkraft
säger mig svaret
genom mina fötter,
luftens formkraft
säger mig frågan
genom mina händer.

Ändå min älskade
kände jag inte dina tankar
när du kysste min kropp.

© Bosse 1 december 2018.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-01 19:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ljuvlighetens djup
Och treenighet i
denna eleganta
glädje/sorgdikt?

2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten