Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huvud axlar knä och tå

tåget han satt på var nästan framme på stationen och
jag skulle möta honom där men
usch mitt hår byxor tröja ansikte skor kropp händer fötter
perfektionism huvud axlar knä och tå
knä och tå

han går på naturlinjen jag går estet och
hans naturar-moderat-kapitalistvänner gillar varken
mina rutiga byxor eller
mitt medlemskap i ung vänster
hon är kommunist-feminist-kommer-aldrig-bli-någonting-anarkist säger dem!
hon är fel men
sånna är lätta att få i säng

skrattar bäst som skrattar sist
han frågade faktiskt chans på mig trots att han
hatar min tatuering och hans typ i tjejer är blondiner
men han sa
att för mig gör han ett undantag

han sa att han älskar mig men
jag frågar om det gör något att jag inte är blonderad eller
att jag bär stora röda manchesterbyxor istället för ljusa tajta blåjeans
som passar perfekt över smal midja vad är det för fel på mig frågar jag

jag tyckte inte att mina bröst var för små innan han rörde dem eller
att mina läppar var för små innan han kysste dem
håret för kort och
distansen mellan nästipp och amorbåge är
inte korrekt knä och tå
knä och tå

tänk att den framtida läkarstudenten på karolinska instutet
gillar mig mig mig mig mig mig mig!
kommunist-feminist-kommer-aldrig-bli-någonting-anarkist mig!
jag står i skuld till honom





Prosa av egosara
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-01 20:15



Bookmark and Share


  Myy VIP
Åh så härligt uppfriskande skrivet! Gillar den skarpt.
2018-12-03

  Novemberrus
Gillar!
2018-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Mora Träsk.
Dem har jag haft en del med att göra.
2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

egosara
egosara