Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets labyrint

Genom livets labyrint
vandrar jag.

Nynnar på en melodi
vars text
jag sedan länge glömt.

Jag är vilse.

Likt texten
går vägen ut
ej att finnas.

Trots det
fortsätter jag vandra

genom labyrintens korridorer.




Fri vers (Fri form) av Midnattssol
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-01 20:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känner igen mig, har själv vandrat där
2020-10-27

  Anya VIP
Jaa livet är sannerligen en labyrint. Fint fångat.
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Midnattssol
Midnattssol