Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolutionerande julklappar

Oavsett vad hon säger skall jag göra livet till mitt eget
Jag är redan en god bit på vägen när jag sitter på min nya matta och slår in julklappar så fint så fint.
Framför mina ögon står alla starka kvinnor
jag vill vara som alla dom
vill hitta modet
vill tatuera in alla mina drömmar
värmer mina händer med hans ord
och hans skratt
allt jag vill är att få honom att skratta
En revolution kommer att ske, den går bara inte att framtvinga
bevittna kampen och helga musiken
du kommer att klara dig!




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-01 21:07



Bookmark and Share


  Birk Andersson
somnar i diktatur
drömmer om revolution
vaknar i diktatur
2018-12-01

    Askanden
Larz kallar du det där revolution? Du devalverar begreppet. Om jag släpper väder (eller låter bli), är det revolution?

Rakt fram: gör vad du vill med dina drömmar tatuera bara inte in dem är du snäll. Det nya modet är riktigt fult.
2018-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Min/vår revolution består i att jag/vi inte firar jul.
2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten