Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fanatisk hatisk

jag vet väl fan att jag är älskad
omgiven
omhändertagen
ombrydd
i den verklighet som existerar

men så med ett trollslag slutar den att existera
farhågor
fanatisk hatisk
förlamande hjälplöshet
är allt som återstår i universum




Fri vers (Fri form) av Elin Wedin
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-01 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin