Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har inget mer än grått att måla mer

 

Jag stänger dörren.

jag stänger dörren till mitt hemliga rike

Stänger dörren med all kraft

Jag slänger igen som om jag inget rike haft

 

De stjäl lite nu och lite då

Färgerna och pappren

alla kära penslarna

Allt inre geggas ihop

Så jag stänger mitt rike 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-02 02:06



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mycket välskriven text med egen stil Applåd
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP