Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kören

Malin jag ser att dina ögon lyser
hör din ljusa klara stämma
genom tusentals ton
av armerad betong
och våt asfalt
genom decennium
av vilsenhet och gråt
hur den möter Emmas stämma
Alexs tenor
och min bas
och varje gång
det uppstår dessa
magiska svängningar i luften
ögonblickets konst
som kallas musik
är jag övertygad om
att också din döda pappa lyssnar
han finns med oss i rummet
han vilar i vårt möte
lika lätt och självklar
som musiken själv




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-02 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP