Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - hägern



ljudlöst i det grå
flyger med tunga vingar
hägring i dimman




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-09 10:40



Bookmark and Share


  Birk Andersson
vårsjö
islossning
hägrar
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP