Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grön


dans

koltrastarna har fest pickar tittar pickar tittar
sig omkring

liten bit i taget och sen hela
masken
det var allt en stor bit kvar till sist

decembergröna dansmattan
eko eko
av en fest




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-03 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly