Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


6 + regn vintersnö kommer sent, klimatförändringar. kram klokuggla <3


gryningens hår klokuggla



gryningen bär silver i sitt hår
tårar rinner efter rutan
första advent, himmelsduk i grått
till dig tankarna går
än om dagen inte skimrar i blått
hoppas dagen din, glädje du får
även då mitt hjärta av lycka slår
När månen den lyser
och snö ligger vit över taken
då är skuggorna långa
alla de blå längtar efter ljus och vår
och mitt hjärtas fågel flyger hem till ditt

där tillsammans de sjunga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2018-12-02 11:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack för positiva tankar
ett stort rött hjärta
välkommen kram <3
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP