Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten håller andan

natten håller andan och lyssnar

medan träden välvilligt lånar ut sina grenars skydd

månen upplyser utan empati och någon

hör mina oregelbundna hjärtslag

i mörkret letar sig snäckans

eviga brus till

öron som längtar efter tröst




Fri vers av dorotea VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-02 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP