Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hål

Slå hål på allt jag känner!


Det är inte värt något för dig ändå.




Övriga genrer av Mortalis
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-06-16 22:51



Bookmark and Share


  andreawolf
sorgligt. enkelt. otroligt bra.
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Mortalis