Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Momentum est

du fina tid som passerat
du lyckliga stund som tillhör minnet

såg solen ständigt trots milstjocka moln
och njutningen fanns där trots motgångar

när allt bara föll på plats
när allt bara följde sin räls

du fina tid
är du snart tillbaka
är du snart här och smeker mina sinnen
och fyller mig med liv och visar
mig den vackra vägen

för det spelade ingen roll om gråheten
slogs för sin överlevnad
eller sorgen knackade på dörren
det spelade ingen roll om gråten fanns i halsen
eller om tristessen gjorde sig påmind

du fina tid
kom åter
och jag ska vördna dig
och skydda dig mot allt ont

och aldrig släppa taget igen




Prosa av Max Poisé
Läst 318 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-02 13:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vacker önskan om att återuppleva...tänker jag när jag läser. Jaa tänk om man kunde fånga en stund för alltid.
2018-12-03

  AiA Maria den fria
Tiden i pendel
Inom ej utom
Tillåta mörkret
Aning om grått
Släpper in ljuset
Ett ande-tag
i taget

Tack!


2018-12-02

  Öknens Ros VIP
De fina tiderna är dom vi helst vill minnas.
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé