Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Veg på sylta:(

Mångas ytligheter stummas av:
sockers, transfetters och animaliers fång
Stirrandet mot mitt bords obegripligheter avtar, släcks blodsocker för sacketer

Det är kultur, heder och en bondtur som avskiljer mig från mig
Till tackors och kors lov tack å lov




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-02 17:51



Bookmark and Share


    Lars J
Utmärkt skriven med ett solklart budskap som ändå är lite dolt i texten, bravo!
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP