Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dom säger att du tog mitt liv. Om det vet jag intet. Jag lever livet - fullt ut Ingen kan nånsin -min låga släcka


Mig -äger ingen



Mörker

utplånade

mig


Jag

förlorade

mig


Jag

förlorade

allt


Nu

finns

jag


Jag

har

allt


Allt

liv

är


Frid

Glädje

Kärlek


Medkänsla

Ödmjukhet

Tacksamhet


Fritt att dela






I tacksamhet

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 624 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2018-12-02 18:05



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Fint
2020-12-23

  Quasimodo
En skön och vacker text i en ödmjukhet och tacksamhet för livet och tillvaron och för vad varje människa är var för sig.
2020-11-22

  Solweig Jansson VIP
Att vara i nuet och njuta av livets mirakel - lyckas stundvis, mer och mer ju äldre man blir ( tror jag ) Fint gestaltat !
2020-10-10

  Gunnar Hilén VIP
Rädslan att älska livet ska man inte vara rädd för
2020-10-08

    Poetflickan_94
Vacker dikt och vacker bild.

2020-09-22

  ULJO
Många fina ord här.

Tänker på diktens titel och en film med samma namn. Mikael Persbrandt som alkoholiserad ensamstående pappa. Mycket gripande fil.
2020-09-22

    Duärintedendutror
Ja det bästa i livet är gratis? Eller åtminstone det som gör en lyckligast i längden och får en att känna mening med livet.
2020-08-12

  KattenKin VIP
Tänker på Siddhartha av Herman Hesse, måste vara befriande att känna sådär. Fint beskrivet.
2019-03-11

  HelenaW
Underbart, skönt att höra! Stå stark..
2018-12-18

  Blått Norrsken VIP
Oh så underbara ord . Jättefint skildrat i äkta styrka .
2018-12-08

  Åse Tropp VIP
Vackert!
2018-12-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart livsbejakande dikt, där mörker blivit ljus och kärlek.
2018-12-04

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2018-12-03

  Kungskobran VIP
Alla ägs av någon
ägs av sina egna tankar
av verkligheten.
Vetenskapen att vi
inte har ett evigt liv.
All lycka är förgänglig
vi gör det bästa på vår jord
söker och förklarar
förstår och förstår inte.
sånt är vårt öde.
Vi ägs av allt omkring oss
försöker göra
det bästa av det.
Ibland lyckas vi
ibland lyckas vi inte.
Farväl mitt öde
2018-12-03

  AiA Maria den fria
I naturens naturliga flöde finns inget tvingande,vägande,bedömande motstånd. Lövet släpper när tid är- varken förr eller senare- det släpper exakt när tid är.
I livets flöde- ÄR jag- tillåtande,fri i medkänsla. Ödmjuk o tacksam inför allt som är.
Fritt att dela...
Tack!
2018-12-02

  bumerang

Anar en metamorfos
en kallelse som gåva

En immanent vetenskap
lika med livet självt

redo att göra oss alla fria

2018-12-02

    ej medlem längre
Härlig bild till ljusa varma ord.
2018-12-02

  KamomillKillen VIP
Den här gillade jag
2018-12-02

    ej medlem längre
Härlig text! Nej, dig äger ingen, och inte mig heller. Ingen kan ägas...
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria