Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Jag vill tillhöra dej
vill att du ska äga mej
kräva
befalla
din önskan - min lag

Vill höra hemma
vid dina fötter
undergiven
tillgiven
trofast

Din

Jag vill att du ska hålla mej trygg
hålla mej varm
hålla mej fast

Behålla mej

Men du är för bra för det
för bra för mej
så jag tillhör dej
på avstånd

Ändå din




Fri vers av MissFluff
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-02 18:43



Bookmark and Share


  Lazuli
Skulle kunna vara mina ord:)
Men va fan, vi är för bra för dem;-)
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff