Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för ordet

En kvarts miljon besök
har jag haft på mina texter
Det finns säkert andra som har mycket mer
men det är inte antalet som är avgörande
utan alternativet

Om jag publicerat dem i en bok
vilket är osannolikt att det alls blivit av
hade jag inte haft en bråkdel så många
och inga kommentarer
knappast en recension

Så nu vill jag rikta
ett stort och varmt tack
till er som skapat och vidmakthåller den här sajten
för mig betyder det oerhört mycket
att ha den här möjligheten
att nå ut med mina tankar




Övriga genrer av stenhur VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-02 20:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ehuru enkannerligen en annan har i de banorna skänkt tanken och känslan gång efter annan. Det skänker tröst att även någon annan kan tänka i de banorna. Att skriva en bok behöver ju inte betyda att någon köper den. Inte ens den som köper boken eller får den i present behöver ju läsa den... Men här går det fint att läsa texter. Även om en bok då och då är som en novellsamling eller en promenad 'i det fria'.
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP