Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustens saknad

Dagarna

när orken tryter

 

när vardagen

pekar med hela handen

 

för själens exercis

på hemmets kaserngårdar

 

 

de dagarna

är tankarna fåglar

 

som lyfter

från hus och liv

 

och svävar

på spindelvävsvingar

 

mot stjärnan

i världen långt borta




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-12-02 20:59



Bookmark and Share


  Minkki VIP
var vore vi utan dessa fåglar ...
2018-12-11

  prinscess VIP
Så vackert
2018-12-09

  Nanna X
Vackert gestaltat. Har en sån dag idag.
2018-12-06

  Ezmeralda VIP
Fin text som säger mycket.
2018-12-04

  lodjuret/seglare VIP
Texten är bokmärkt, utöver utmärkt.
2018-12-03

  Kungskobran VIP
Du har verkligen fångat hur en grå vardag kan se ut men hur den kan fågas i fantasins värld.
Bokmärks
2018-12-03

  Viksten
Utmärkt
2018-12-03

  Eva Langrath VIP
Fint förmedlade ord om grådagarna.
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP