Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stjärnfågelsblomma



sköra, silkesmjuka

stjärnfågelsblomma

skriver liv på grekiskt papper

mellan raderna

glittrar

den grå diamanten

skärvor av liv

äpplen som faller

från gren





Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2018-12-02 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP