Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gröna oliven

Och hon går där, så ljuvligt vacker!
Varför är jag inte som henne?

Med alla hjärtan riktade mot sig
och hennes själ som flödar av kreativitet

Så många fel jag sett henne göra,
men vem tänker på felen när hon sprider sån glädje?

Det sparade håret som bara är en bit ovanför
midjan följer vindens rörelser,
när hon springer rakt emot höstens värsta storm

Hon kan göra allt hon vill
för hon har hittat sig själv

Låt mig vara som henne






Fri vers av Mortalis
Läst 626 gånger
Publicerad 2006-06-16 23:23



Bookmark and Share


    majbarn
jag tycker du är supersöt
du har sånt flowgrejs och sånt som lyser genom kinderna och det syns jättebra på din bild.
men jag känner igen mig ännu mer, förlåt om jag är tjatig.
kokoskram
2006-11-01

  Mordnilap
Slutar du skriva blir jag galen.
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mortalis