Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en halvöppen dörr

morgonen står som en halvöppen dörr och

där bakom en tystnad snart bruten

vem ska fylla min

dag

vem ska fylla mitt

jag

vem ska öppna min dörr imorgon




Fri vers av dorotea VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-02 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP