Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att landa i december/2

 

 

Första advent lägger sig 

som en välgörande bomull 

runt mitt hjärta som gläds 

i tacksamhet över de som 

vet och förstår min resa...

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-02 22:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text..även för de som inte förstår, ännu i alla fall, din resa.. vars destination förhoppningsvis blir lika strålande som dina texter.
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP