Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets väg

Ödets väg
går mig till
mötes
Tar min hand
och ber mig gå
Att inte ställa
frågor som
varför och
varthän
Bara
marschera
vidare
mot ett
okänt mål
Som en
stridsduglig
soldat




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-02 23:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livskraft!
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP