Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄCKT DRAKEN


Var vänligt så länge du kan
När du känner att ditt space
har invaderats
När du känner att saker och ting
i dig vaknar
Tills du varnar dem om det
och de fortfarande inte hör
Då släpp du lös Draken de har väckt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 230 gånger
Publicerad 2018-12-03 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj