Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är ingenting alls

 

tar ett steg till

för jämnvikt skull

en tankepust

ur vindens vrå

får för mig

för ett ögonblick att

evigheten far förbi

 

sluten i min mörkermån

när nuet öppnar 

sina eldfängda himlar

 

augustiflyn

svärmar

och där nånstans

en skymt av dig på håll

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-03 00:23



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt. Den föder inre bilder så som god lyrik gör.
2018-12-06

    ignacy / aglaya
den här var bra. jag vet det därför att jag läste den en andra gång, och att spänningen mellan raderna hade ökat då. den öppnade upp sig, alltså. kudos.
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg