Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


flamman



ett ljusfinger öppnar dagen
drar undan slöjgardin
blå himmel skymtar
regnmolnen drar bort
ljusets stråke brinner som eld
en eldsflamma slår upp ur askan
växer utan att vila i tärande vinden
liksom vi




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-03 09:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP