Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


indoktrinering för att skämma bort och likgiltigt, för den andra börjar med gåvor i vardagsrummet julpjamas en dag om året.


Från julkaramell föddes lögnen.

 

 

 

Naturmästaren när du valde länkande träd mellan oss började att vissla bladet.
var en del av lögn mellan lögner och religion, och så lögner, tjära och druvor ledde till att glänsa WINDOWSs
tills julprojektet i en kör dansar jul bollar på kanten som viskar i röst av låg visdom.

minnet av dessa dagar och den nuvarande medarbetaren
att hyra ett skydd som är en av oss i en rörmokare av kristen Jesus på vägen för förstörelse ... kom ner mot oss av himmelens ljud.

Jag skulle vilja veta hur det kunde ha varit så att smältjärn smälte bort från lögnens lögn.
och trädet är grönt med många nålar där stora önskningar är implanterade mellan de strålande globerna i mitten av silver, höjden är densamma som Santa's!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2018-12-03 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP