Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvud

Jag är inne i mitt huvud
och tittar ut
på det som kan vara
verkligheten
är jag fortfarande minnet
av den jag en gång var?

Varje liv har en början
och ett slut
däremellan finns väntan
på att tiden ska visa
sitt rätta jag
det nollställda ansiktet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2018-12-03 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP