Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se kärlek

Jag älskar
dem som älskar

de vars ögon lyser
när de gör det som de älskar att göra

de vars kroppar glänser när de
är nära dem de älskar

de vars munnar ler när de pratar
om dem de älskar

jag älskar att älska det
som är levande och äkta





















Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-03 10:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vackert i kärlekens namn!
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP