Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kompakt

kompakt svart tungt vått

sådant

är mörkret som pressar sig mot fönstren

inga lampor inga tindrande ljus ingenting i världen

kan stå emot det trycket

inget tekniskt mekaniskt elektriskt

det är bara din egen inre styrka

som kan bekämpa natten




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-03 10:50



Bookmark and Share


  Minkki VIP
sant!!!
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP