Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRÄSMAGADE - tanka

Kräsna krabater

dissar stora ekollon

knaprar helst nötter

serverade på assiett

sköljer ner med regnvatten




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-12-03 17:00



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Naturnära skildring, fint skissad.
2018-12-04

  Lars Hedlin
Härligt skrivit!
2018-12-04

  Niliboy
Ja, det måste bara ekorren! Kul!
2018-12-03

  KattenKin VIP
Piff och puff i din trädgård låter det som, sött!
2018-12-03

  M.Eta
Fin tanka om dessa söta ekorrar. Hos oss käkar de glatt ur fröautomaten.
2018-12-03

  Blomma-Stjärna VIP
underbart! - du skämmer bort de små piggögda sötnosarna!
2018-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Ekorrar med smak för livets goda!
2018-12-03

  Feliaxel VIP
Alla gillar ju inte samma smaker oavsett vem eller vilka det gäller
2018-12-03

  ULJO
Naturen har sina krav.
2018-12-03

  Öknens Ros VIP
Endast det bästa är gott nog. ;)
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP