Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinterväder önskas

Grått i november
Grått i december
Jag om snö vill be
Vita vidder vore fint till jul
Vackra snöklädda granar
Och tomten kan åka släde utan hjul




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-03 11:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med!
2018-12-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om snö, som lyser upp.
2018-12-04

  ULJO
Julen är en underbar högtid som vi ska värna om. Den firas ju dessutom av en speciell anledning.
2018-12-03

  Öknens Ros VIP
För barnens skull hoppas jag på en vit vinter.
2018-12-03

  ULJO
En grön jul är inte mycket att ha. Hoppas på snö
2018-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att vi får snö så det blir lite ljusare, nu är det bara grått och trist.
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP