Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusseminne




Minns när jag lussade för maken
ljus i håret, sidenband om midjan
för övrigt var jag naken

han smålog, sedan stort och brett
sedan kramade han om
den finaste Lucia han sett

en gång till, det bör jag klara
det finns massor av ljus
och sidenband i metervara

reaktionen får jag vänta på
men med kärlekens ögon
är jag lika fin, nu som då




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2018-12-03 12:06



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Härligt glädjefylld text!
2018-12-06

  KattenKin VIP
Så himla fin, klart du ska lussa och bjussa på dig själv igen, vilket du iofs gör i dikten, men även i verkligheten! :)
2018-12-06

  MALVAA VIP
MÅ KÄRLEKEN TOPPAR DIN SJÄL FÖR ALLTID
2018-12-05

    Peter Söderqvist
Vacker dikt där kärleken lever i evighet.
2018-12-04

  Ezmeralda VIP
Så härligt du är säkert lika fin nu som då. Kärlekens ögon är underbara.
2018-12-04

  Lars Hedlin
Fint skrivit :)
2018-12-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat, med kärlek, humor och självrespekt!
2018-12-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar dikt! Och jag är säkert på att du är lika fin som då...det är dn inre skönhet som han ser.
2018-12-04

  Olof Lagerhorn VIP
Vilken fin kärleksdikt! Stroferna bär,
som Lucias steg, kärlek och förtröstan.

2018-12-03

  lila fjäderblomman VIP
så fint, vilken härlig dikt!
2018-12-03

  M.Eta
En luciaöverraskning som förmodligen får fart på kärleken och håller den vid liv.

2018-12-03

  Linda CH VIP
Underbar och härlig text! Fina rim!
2018-12-03

  Gunnel Eriksson VIP
Gillar ironin i tredje strofen
och förresten tycker jag att
hela dikten är upplyftande.
2018-12-03

  Cikoria Blå VIP
ja gör om det



2018-12-03

  Niliboy
Ja, det är du! Mycket fint rimmat, mästerligt! Du har ingen bild du kan visa oss på sajten
2018-12-03

  Blomma-Stjärna VIP
ett lusseminne så rart!

Och även om då inte kan bli nu är du alltjämt hans - finaste Lucia!

2018-12-03

  Rise Little One
Underbart minne!
2018-12-03

  Feliaxel VIP
Oj vilket fantastiskt minne
2018-12-03

  Maria Sundelin VIP
Kul idé
Kramar
2018-12-03

  ULJO
Så fint
2018-12-03

  Öknens Ros VIP
Lucia, överraskningens tid för vissa. ;)
2018-12-03

  Fulbergarn
Underbart rart
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP