Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[writers guild to the passage: change xxxx to something or maybe anything]


Fäbless

xxxx är över
eller kanske
den börjar
nu

Oavsett vad
måste jag
om jag vill
börja
xxxx
mer
nu




Övriga genrer (Satir) av Magistern
Läst 223 gånger
Publicerad 2018-12-03 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern