Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solelden



vaknar i ljusets dagg
så nära livet så nära livets nu
fångar dagen i mina händer
en fågelvinge rör nuddande lätt min kind
somnar till ljudet av ditt leende
I drömtid ser jag silvermåneporten
dörren står på glänt mot nattens stjärnor










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-03 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP